Paname - Getuigenis

Paname - Getuigenis

Enkele jaren geleden werden Thierry en Vanessa verliefd op een prachtig pand aan de zeedijk in het pittoreske De Haan. Ze besloten er hun horecadroom waar te maken en na een grondige renovatie opende Paname in mei 2017 de deuren.

14.09.2020

In deze gezellige brasserie/restaurant is de Parijse sfeer nooit ver weg. In Paname – de naam verwijst trouwens naar een koosnaam voor de lichtstad – genieten toeristen en locals van een heerlijke dagverse keuken, van authentieke klassiekers tot verrassende vlees- en visgerechten.

De prachtige Parisien tapinstallatie is niet alleen een pronkstuk in het interieur, maar laat menig bierliefhebber likkebaarden bij het zien – en bovenal, proeven! - van de vele lekkere bieren op vat.

Paname

Bij de verbouwing van het pand gingen Thierry en Vanessa op zoek naar een geschikte manier voor hun koeltechnieken. Met Fregiric vonden ze een full-service partner met wie ze meteen op dezelfde golflengte zaten.

Thierry: “We hadden meteen een klik met Ricardo, zaakvoerder van Fregiric. Hij dacht actief met ons mee om tot de meest optimale oplossingen te komen, niet alleen wat de toestellen zelf betreft maar ook hoe we onze manier van werken zo functioneel mogelijk konden inrichten.

Zo dachten wij eerst om alle koelcellen beneden te plaatsen. We wilden immers dat de achterwanden volledig in spiegels werden uitgewerkt om de Parijse sfeer te versterken. Reeds bij het eerste gesprek stelde Ricardo ons een modulair systeem in de bar voor dat veel gebruiksvriendelijker was. We hebben gekozen voor een flexbar met verschillende lades, die de mogelijkheid geeft om de dranken op precies de juiste temperatuur te koelen. Dankzij het nauwkeurig denkwerk van het Fregiric-team werd de ruimte optimaal benut en genieten wij en ons personeel van een ergonomisch gebruiksgemak.

Ook de tapinstallatie zelf is een sterk staaltje van professionele aanpak van Fregiric. Zowel de vaten als de leidingen zijn perfect gekoeld zodat het bier net op de goeie temperatuur uit de tapkraan komt.

Paname

"Net doordat we ruim tijd hebben besteed aan het denkwerk vooraf is de uitvoering van de weken en de installatie zelf bijzonder vlot verlopen. Ik hoef het aan geen enkele horeca-uitbater te vertellen dat de tijdsdruk bij zo’n renovatie enorm is. Alles moet in enkele weken klaar zijn want een opening wacht niet… Dankzij de planmatige aanpak van het Fregiric-team hebben we die strikte deadline perfect gehaald.

Door het zeer intensieve gebruik van onze installaties hebben wij nood aan een partner die ten allen tijde klaarstaat als er zich een probleem voordoet. Die partner vinden wij in Fregiric. Is er een storing of defect dan komt er meteen na ons telefoontje een technieker langs om dit op te lossen. Ook in geval van slijtage denkt Ricardo mee hoe we dit best kunnen oplossen en voorkomen in de toekomst.

Ik ben echt heel tevreden over de samenwerking met Fregiric. Ik zou hen niet enkel aanraden aan andere horeca-uitbaters, ik heb dit al gedaan! Ricardo denkt mee over functionaliteit zonder het esthetische uit het oog te verliezen. Kwaliteit heeft z’n prijs, maar bij Fregiric krijg je steeds ‘waar voor je geld’. Die eerlijke en professionele aanpak loont meer dan ooit voor mij.”

Paname
Paname
Paname
Paname
Paname
Paname
Paname
Paname
Paname