Horeca inrichting door Fregiric

"Flexibiliteit en maatwerk maken van Fregiric dé partner bij uitstek voor de biertechnieken, koelmeubelen en airconditioning in je horecazaak!"

Horeca inrichting

Gezelligheid perfect op temperatuur

Ongeacht of u een enthousiaste starter of een ervaren horeca-uitbater bent, Fregiric voorziet de volledige inrichting van de bar, airco en koeltechnieken in uw café, restaurant of hotel.

Van de tapinstallaties, het koelmeubilair en maatwerk in inox tot de airconditioning en afwerking kan u rekenen op een snelle en professionele aanpak en een vlekkeloze service.

The perfect serve...

Niets plezanter dan van een heerlijk gekoeld drankje genieten in een leuk en sfeervol interieur! Om al uw zintuigen te plezieren voorzien wij de gewenste tapinstallaties en drankenkoeling en werken die perfect af in de stijl van uw café, restaurant of hotel.

 

"Garantie op de producten, onderdelen én werkuren, daar steken wij onze hand voor in het vuur!"

 

Van barmeubel tot saladebar

Van de eenvoudige installatie van een drankenfrigo tot de volledige uitrusting van de koeltechnieken in zowel kleine als grote horecagelegenheden, bij Fregiric kan u rekenen op een persoonlijke en professionele service.

Koelmeubelen

Klimaatregeling en luchtverversing in één

Naast de juiste temperatuur voor uw producten zorgen wij ervoor dat ook uw gasten steeds vertoeven in aangename en gezonde omstandigheden. We plaatsen en installeren airconditioning voor een optimaal comfort en zonder afbreuk te doen aan uw interieur.

Airconditioning

Maatwerk van de bovenste plank!

Op maat van wat uw horecazaak nodig heeft en in de stijl die u voor ogen hebt, tekenen we een gedetailleerd plan uit voor het maatwerk in inox. U kan rekenen op materialen en producten van topkwaliteit in combinatie met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken. 

 

Flessenkoelers en barkoeling

Fregiric zorgt ervoor dat uw vaten, flessen en bar altijd op de aangewezen temperatuur blijven.