Klimaatbeheersing op kantoor of in huis

"Zowel in individuele woningen als bij projectbouw zorgen we ervoor dat het airconditioningssysteem onzichtbaar opgaat in het interieur."

Residentieel

Klimaatbeheersing in huis

Comfortabel leven en werken doet u liefst in optimale omstandigheden, met de juiste temperatuur en gezonde lucht. Wij voorzien airco in uw woning of appartement op basis van een gedetailleerd voorstel op maat. Bovendien kan u ook na de plaatsing op Fregiric rekenen voor onderhoud en eventueel herstel.

Ingebouwde koelcellen bij u thuis

Steeds vaker kiezen mensen voor de installatie van een koel- of vriescel in hun huis. In tegenstelling tot een tweede koelkast biedt zo’n koele opslagruimte heel wat voordelen. De aanwezige ruimte wordt optimaal benut en u geniet van professioneel materiaal met een lange levensduur.

Alle dranken en producten kan u probleemloos en overzichtelijk koel bewaren zonder te puzzelen om alles in de koelkast te passen. Wij bieden diverse formaten aan en zorgen ervoor dat het vermogen aangepast is aan uw noden. Zo wint u op termijn uw investering terug op de energiefactuur.

 

De perfecte
koeling voor uw
wijnen

Uw kwaliteitswijnen verdienen een evenwaardige bewaring, maar zonder (optimale) kelder is dit geen evidentie. Dan biedt een wijnklimaatkast of wijnbewaarkast de ideale oplossing. Indien mogelijk of gewenst zorgen wij voor een inbouwmodule die perfect past en opgaat in uw interieur.

Ook de juiste koeling is dankzij een al dan niet ingebouwde wijnfrigo een fluitje van een cent. U kan rekenen op onze kwaliteitsproducten en een uitstekende service zowel bij installatie als nadien bij onderhoud of herstelling.

 

Interesse om samen te werken?
Neem gerust contact!